onsdag den 22. juni 2011

DAG 38

Nogle unge Schweizere har overnattet på pladsen i nat. De er på gennemrejse til musikfestival i Sverige


Schweizerne sov i almindelig telt og et mere improviseret et af slagsen...


Føste gang jeg ser Rølliken i blomst i år. Så er det tid til Røllikesmør fra Anemette Olesen's bog "Spis dit Ukrudt" - en delikat spise



Dagens havearbejde: Graver løs... - med dette stiforløb kommer man til at kunne gå af flere veje. Jorden er overraskende sandet og gruset her, meget mere løs end forventet. Her er også mange sten, så det bliver til en del varder. Indimellem går jeg i stå og falder helt hen, i dette skønne skue. Det vælter frem med blomster og dufte. Og det synes meget eksklusivt at have fået lov at opleve det dag for dag siden april.



Der flyver ganske mange fugle rundt - det fortæller noget om de mange insekter her må være. Man ser også en del sommerfugle, bl.a. en mindre en med en meget smuk lys blå farve, og her er mange honningbier og brombasser. Har også set en enkelt Guldsmed

Der kommer nogle turister på cykel og spørger efter NOMA, og spørger samtidig begejstret om det er NOMA's have jeg passer. Let skuffede fortsætter de mod restauranten.


Idag fandt jeg en række nye arter; her vist nok en Almindelig Gærde-Vikke


- og en Champignon


Lavendelen efterladt med noget haveaffald - på vej til at blomstre


Sand-Vikke


Kan ikke rigtig artsbestemme denne, men udfra den sølvagtige skær under dens blade og formen på dem - måske noget Malurt af en slags??


Og Lugtløs Kamille, som NOMA var ovre tidligere på dagen og hente noget af til nogle billeder.

Dermed er artsliste#2 nu redigeret og udgør i alt 93 forskellige arter.